Wie

De basisbezetting van Actic Impro wordt gevormd door Ed Boekee, Jelle de Bruijn en Iwan Dam. Zij kennen elkaar van het succesvolle improvisatiecollectief Op Sterk Water en hebben hun sporen in theaterland ruimschoots verdiend. En omdat ze alle drie tóch zo bescheiden zijn gebleven stellen ze elkaar voor:

Iwan Dam

iwanEd over Iwan: “Ik vind Iwan de beste impro zanger van Nederland, hij kan als geen ander rijmwoorden verzinnen aan de lopende band en dan ook nog op de juiste toonhoogte.”
Jelle over Iwan: Iwan is een begenadigd zanger, een hele sympathieke podiumpersoonlijkheid – bijna een gezellige knuffelbeer op het podium. Hij verstaat het theatervak als geen ander en kan een zaal echt enthousiasmeren. Daarnaast is hij een goede samenspeler, hij kan een ander laten stralen en hoeft niet het voortouw te nemen en zijn eigen ei te leggen.

Jelle de Bruijn
jelleEd over Jelle: “Ik vind dat Jelle fantastisch kan presenteren, dat het een zeer creatieve jongen is met een hele absurde vorm van humor die ik erg kan waarderen en hij is ook nog eens een aardige jongen!”
Iwan over Jelle: “Jelle is geniaal in zijn ideeën, in zijn absurdheid, in zijn aanbiedingen in het spel. En hij kan goed out of the box denken, daarin is hij de meest geniale man die ik ken.”

Ed Boekee

edIwan over Ed: “Naast dat Ed natuurlijk een briljante pianist is kan hij ook nog eens de kern van de zaak telkens goed verwoorden en daar goede vragen aan koppelen. Een kritische blik!
Jelle over Ed: Ed is super gevat, heel snel met woordgrappen en heeft heel snel door waar het bij een bijeenkomst over gaat . Hij weet vaak direct de vinger op de zere plek te leggen. Op het podium leidt hij heel goed, haalt veel van de ingrediënten die een scène nodig heeft heel goed binnen en weet de scènes met zijn spitsvondigheden naar een hoger niveau te brengen.

Ed over Actic Impro: “Het toffe van Actic Impro is dat wij een levend voorbeeld zijn van hoe je binnen één team mensen die heel verschillend zijn van kwaliteiten elkaar kunt laten versterken.”

Reacties zijn gesloten.