Wat, Waar en Hoe

Wat?

Energizer
Niet iedereen springt ’s ochtends net zo energiek z’n bed uit als jij. Of is weer volledig opgeladen na een goede lunch. Daarvoor is er de Energizer: een blok cabaret om de (mid)dag met positieve energie van start te laten gaan! Yihaaa!

Inspirizer
Een omslag in je dagprogramma? Wil je meepraters in plaats van toehoorders? Neem dan je publiek mee in de nieuwe modus. Actic Impro faciliteert dat met interactief cabaret waarin het publiek volop wordt betrokken in de uitkomst van de scènes.

Afsluiter
Hoe krijg je voor elkaar dat de gesprekken bij de borrel straks nog steeds gaan over de presentatie die je vandaag hebt gegeven? Zorg voor een goede afsluiter waar op een geheel andere manier dezelfde inhoud nog eens wordt aangestipt. Actic Impro doet dat met veel humor, muziek en ontroerende momenten. Ter plekke geïmproviseerd natuurlijk.

Waar?
Uitermate geschikt voor congressen, thematische bijeenkomsten, salesmeetings, personeelsbijeenkomsten en overige events.

Hoe?
Op basis van suggesties uit het publiek ontstaat een muzikale, uitermate humoristische en volledig geïmproviseerde theatervoorstelling.
In interactie met de zaal halen de acteurs en een pianist de basisingrediënten op voor mooie liedjes en grappige scènes die een ‘vertheatralisatie’ vormen van het thema en de gemeenschappelijke inhoudelijke bagage van de bijeenkomst.
Nog nooit kreeg u inhoud op zo’n grappige manier teruggespeeld!
Uitermate geschikt als energieke afsluiting met als garantie dat
mensen vrolijk de zaal verlaten! Optioneel kan de voorstelling ook opgeknipt worden in meerdere korte interventies die o.a. als opening en rode draad voor een bijeenkomst kunnen fungeren.

Reacties zijn gesloten.