Home

Een volledig geïmproviseerde voorstelling die op ludieke en luchtige wijze de dag of bijeenkomst inhoudelijk samenvat. Op basis van suggesties uit het publiek en ondersteund door een pianist ontstaat een muzikale, grappige en volledig geïmproviseerde voorstelling. Door inhoudelijke informatie in een gesprek vooraf of eventueel door eerder op de dag mee te luisteren tijdens de bijeenkomst kan worden ingespeeld op zaken die aan de orde zijn gekomen en een humoristische en relativerende invalshoek gegeven worden.

Reacties van klanten:

Frits Langeraar (Ministerie van Veiligheid en Justitie- Dienst Justitiële Inrichtingen)

Waanzinnig goed en komisch improvisatietheater met een hoog inhoudelijk niveau van wat er op de Dag van de Dialoog besproken is!

Ambragiada Perret (Ministerie van Veiligheid en Justitie- Dienst Justitiële Inrichtingen)

Wat zijn jullie fantastisch! In een half uur, 9 statements uitbeelden met zang en toneel!! De statements waren niet makkelijk en jullie hebben het zo gebracht dat zelfs de mensen (in totaal 90 genodigden) het nog beter begrepen wat zij hebben ingediend!

Humor, gevoelig, zangkwaliteiten, pianist bijzonder, en het uitbeelden!! De interactie met de mensen was ook waanzinnig!! De Staatssecretaris heeft genoten en heeft smakelijk gelachen om jullie acts!!

Kortom, deze groep is zeker de moeite waard om ze te boeken!!! Kent u de Lama’s? ..

NOU DEZE GROEP IS BETER EN ZIJ KUNNEN OOK NOG ZINGEN!!!

Gea (buurtbemiddelaar U-Centraal)

Ik vind het enorm knap hoe jullie 100% in het moment zijn en tegelijkertijd waarschijnlijk inwendig al veel stappen vooruit denken. Dit laatste is als publiek niet merkbaar

Geweldig om ieder van jullie op het toppunt van jullie kunnen te zien’acteren’

Mooi hoe jullie elkaar aanvullen met ieder jullie specialiteit.

Desirée (Medewerker rechtbank Midden-Nederland)

De heren kwamen het podium op en eentje liep er gelijk weer af. Mijn kant op. Ik wilde onder de tafel kruipen. Houd er helemaal niet van om een microfoon onder mijn neus gedrukt te krijgen. De eerste vraag werd gesteld. Mijn hart schoot mijn keel in. De vragen bleven komen. Geen moeilijke, maar waar gaat dit naartoe, dacht ik. Eindelijk klaar. De speler liep terug het podium op en begon aan een lied. Na een paar zinnen begon ik door te krijgen dat dit lied over mij en mijn zoontje ging. Ik was zeer aangenaam verrast. Het werd een prachtig lied, geïmproviseerd op mijn net daarvoor gegeven antwoorden. Ik ben nog nooit zo mooi toegezongen. Het was het mooiste van de hele dag! Jammer dat het niet gefilmd is. Ik had het graag nog eens teruggezien. 

Hermion van den Broek  (Cordaan)

Met een goedbezochte werkconferentie is het ZonMw project de Zichtbare Schakel op ludieke wijze afgesloten door het improvisatietheater. Een onverwachte ode aan de wijkverpleegkundige zorgde voor hilariteit in de zaal. De verpleegkundigen die aan de zichtbare schakel projecten hebben deelgenomen werden nog eens extra bedankt en in het zonnetje gezet. De reacties op deze werkconferentie waren enorm positief ; Inspiratie, Moed en Bevlogenheid, Aandacht voor het vak, maar dankzij de acteurs vooral ook veel gelachen !

Reacties zijn gesloten.